Από το ειδικό ένθετο στα ΝΕΑ σήμερα. Η ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας ως μοχλός βελτίωσης της χώρας μέσα από την προτεραιότητα στην αριστεία και αξιοκρατία.

Με τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου να βρίσκονται προ των πυλών, οι “Μονομάχοι της Πολιτικής” Γιάννης Αμανατίδης υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, η Βασιλική Νάκου υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο Μιχάλης Χουρδάκης υποψήφιος βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας στην Α’ Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν σήμερα, 4/7, τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων τους σε μία σειρά θεματικών συζητήσεων.

Ακούστε την εκπομπή “Μονομάχοι της Πολιτικής”:http://www.alpha965.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B3-%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF/

 

Σήμερα Τετάρτη 26.06, ο Μιχάλης Χουρδάκης φιλοξενήθηκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού REAL Fm Θεσσαλονίκης 107.1 ως υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με την Πλεύση Ελευθερίας.

Ακουστείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω: