Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Καθ. Μιχάλης Χουρδάκης σε συνάντηση με το “Σύλλογο Φίλων Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης»” και τον Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΑΝΘ Θεαγενείου Δρ. Τζιλβέ Δημήτριο

Με μεγάλη χαρά δέχθηκα στο γραφείο μου στο πανεπιστήμιο την Πρόεδρο Κοντοπούλου Καίτη και την εθελόντρια Συμεωνίδου Πόπη του “Συλλόγου Φίλων Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης»” και τον Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΑΝΘ Θεαγενείου Δρ. Τζιλβέ Δημήτριο.

Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου και αναφερθήκαμε στο σημαντικό έργο που κάνουν αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προς την κατεύθυνση της επίλυσης αυτών, είχα ήδη επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας και θα επισκεφτώ την επόμενη εβδομάδα τη διοίκηση του ΑΝΘ Θεαγενείου .

Επιπλέον συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε και με την ερευνητική ομάδα που έχω την τιμή να συντονίζω @nutricalb στη δημιουργία ενός εύληπτου διατροφικού αποθετηρίου για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στα πλαίσια συμπλήρωσης 20 χρόνων δράσης και προσφοράς του συλλόγου.