Δημοσίευμα σχετικά με την βράβευση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Καθ. Μιχάλη Χουρδάκη από την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.

Η Kοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής.

Μεταξύ όλων των μελών ΔΕΠ των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας (Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής), βραβεύονται όσοι αρίστευσαν κατά το ημερολογιακό έτος 2023 και ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Αναπλ. Καθηγητής Βασικής Ιατρικής Διατροφολογίας – Υγιεινής, Μιχάλης Χουρδάκης, θα λάβει 8 βραβεία Αριστείας, κάτι που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση συνολικά.

Ο Μ. Χουρδάκης διακρίθηκε και βραβεύεται από την πανεπιστημιακή κοινότητα για την ερευνητική δραστηριότητα του, η οποία επικεντρώθηκε στην πραγματοποίηση υψηλού επιπέδου μεταναλύσεων που απαντούν σε καίρια κλινικά ερωτήματα συνδυάζοντας τη διαθέσιμη επιστημονική γνώση στον τομέα της ιατρικής διατροφολογίας. Περαιτερώ η ενεργή του δράση αναδείχθηκε και με την ίδρυση του συνεργαζόμενου κέντρου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO Collaborating Center for Quality of Life and Wellbeing), που είναι το μοναδικό συνεργαζόμενο κέντρο του ΠΟΥ στη Βόρεια Ελλάδα, και το μοναδικό με αυτό το αντικείμενο παγκοσμίως.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.livemedia.gr/aristeia2024

Η είσοδος στην τελετή είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της «GR TIMES» εδώ